zondag 14 december 2014

O’G3NE grootste kanshebber voor Voice of Holland 2014

#62 O’G3NE: Change will come

Afgelopen vrijdag won O’G3NE met 78,5% de crossbattle van Megan Brandts, waardoor Lisa, Amy & Shelley komende vrijdag in de finale staan van de vijfde editie van The Voice of Holland. Daarin moet het trio het opnemen tegen Sjors van der Panne, Emmaly Brown en Guus Mulder.

favoriet

Sinds het begin van the Voice, is O’G3NE één van de favorieten om deze editie te winnen. Toch is ‘Change will come’ pas hun tweede hit; ‘Emotion’ stond eind september een weekje op #37. Gezien de eerste cijfers verwachten we dat ‘Change will come’ het wat langer zal  volhouden dan één week.Het origineel van ‘Change will come’ is van Alain Clark, van zijn album Walk With Me uit 2014. Al een jaar eerder, op 11 maart 2013, zong hij het nummer in De Wereld Draait Door.
Van alle vier finalisten is een eigen single uitgebracht, waarvan het aantal downloads meetelt voor de finale. Streams tellen daar ook in mee,  maar alleen van Deezer, want de nummers staan niet op Spotify. Streams via een app van hoofdsponsor Vodafone tellen niet mee voor de Single Top 100. Qua downloads scoort ‘Magic’ van O’G3NE momenteel het beste van de vier.

Een goede tweede is ‘In het zicht van de haven’ van Sjors van der Panne. Beide finalisten behoren tot het team van Marco Borsato. Drie staat ‘The story behind the song’ van Guus Mulder (team Ali B) en het minst gedownload wordt ‘Stay or go’ van Emmaly Brown (team Trijntje Oosterhuis). Coach Ilse DeLange verloor beide crossbattles, de eerste met Megan Brandts, de tweede met Duncan de Moor. Hoe het er ook uit komt te zien vrijdag, zeker lijkt wel dat van alle vier finalisten diezelfde vrijdag één of meerdere nummers een notering krijgt in de Single Top 100.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten