maandag 16 maart 2015

Zedd ontmoette Selina toen hij moest plassen

#59 Zedd feat. Selina Gomez: I Want You To Know

De Duitse Anton Zaslavski alias producer Zedd, begint al aardig op stoom te geraken. Met ‘Break Free’ het nummer met Ariana Grande, staat hij inmiddels 36 weken (!) genoteerd; hoogste plaats #6 in september 2014. Op ‘I Want You To Know’ zijn de rollen omgedraaid: Zedd neemt het initiatief, Selina Gomez helpt hem daarbij.
De twee leerden elkaar bij toeval kennen in december 2014. Zedd was net verhuisd en wilde wat spullen halen voor zijn nieuwe huis. In de buurt van de studio moest hij nodig, liep naar binnen en kwam daar John Janick, hoofd van zijn label tegen. Die stelde hem voor aan Selena Gomez, die hij net voor zijn label had getekend. Zedd mocht haar direct en zag een samenwerking wel zitten. Een week later doken de twee de studio in en naar nu blijkt ook nog in wat anders.

Het idee voor ‘I Want You To Know’ kwam van Ryan Tedder van OneRepublic. Tedder werkte al eerder met Zedd, op zijn album Clarity. Tedder belde Zedd met het idee voor een nummer, waarna ze het verder uitwerkten. Zedd vroeg daarop zijn vriendin Selina voor de vocalen en de rest is hit-story. ‘I Want You To Know’ komt binnen op de 59e plaats, maar zou wel eens de grootste hit voor Selina kunnen worden. Tot nu toe kwam ze, met ‘The Heart Wants What It Wants’, tot #58.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten