woensdag 24 september 2008

Midweek: Bløf onderweg naar #1

Ja, je leest het goed. ‘Oktober’ van Bløf is de grote kanshebber voor de #1 aanstaande vrijdag. Alleen Frans Bauer & Marianne Weber kunnen de Zeeuwen nog tegenhouden met ‘Als ik met jou op wolken zweef’. Zeker is dus dat ‘Stop de tijd’ van Marco Borsato van de eerste plaats valt. Naast Bløf zal ook Ilse DeLange met ‘So incredible’ hoog eindigen. En buiten de top 10 komt ‘Hot stuff’ van EliZe aangesneld.

Bij de singles raakt hij zijn eerste plaats kwijt, maar bij de albums begint hij pas. Wederom hebben we het over Marco Borsato, nu met zijn album ‘Wit licht’. Naast Marco maken nog drie albums kans op een top 10 notering. Allereerst Within tempation met ‘Black symphony’, met een registratie van het concert dat de band gaf in Rotterdam. Zij zijn al zeker van een hoge notering. Daarnaast strijden Kings of Leon met ‘Only by the night’ en Wende met ‘Chante!’ om een top 10-notering. Daarbuiten zien we albums naderen van David Gilmour (‘Live in Gdansk’), Enigma (‘Seven lives many faces’) en Mathilde Santing (‘Forty nine’), inderdaad haar leeftijd.

Zal het Bløf lukken om voor de derde keer op #1 binnen te komen of steken Frans & Marianne daar een stokje voor? En hoe overtuigend komt Marco Borsato binnen op de eerste plaats? Aanstaande vrijdag geven we je daarop de antwoorden in een nieuwe Hitflits!

3 opmerkingen:

 1. ZO'N VERRASSING IS DAT TOCH NIE
  WIST AL VOOR DE RELEASE DAT BLOF OP 1 ZOU KOMEN
  INZICHT ERVARING EN FEELING VOOR HITS

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net zo zeker dat ze na die actie van nummer één af zijn na 1 week!
  -;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar zal Blof in de Top 40 ook van 20 naar 1 gaan???

  BeantwoordenVerwijderen