zondag 14 november 2010

Daniel Landers: zo moeder zo zoon

Daniel Landers: Find another you (95)

Op 29 en 30 januari 2011 doet Daniel Landers (Beverley hills, 1993) ons land aan voor een bezoek aan het countryfestival ‘Western experience’ in ‘s-Hertogenbosch. Het zou dus mooi zijn als hij tegen die tijd een grote schare (vrouwelijke) fans heeft die hem dan kunnen toejuichen. En dan is het wel handig om een hit op zak te hebben of dat je videoclip al een hit is op YouTube.

Qua looks zal die videohit wel lukken, maar qua hitpotentie verwachten we geen hoge notering voor ‘Find another you’, de single die in de Duitstalige landen al wel potten heeft gebroken. Dat het daar wel lukt met Daniel Landers, is niet zo vreemd, aangezien Daniel de zoon is van actrice/zangeres Audrey Landers, die in de jaren ’80 en ’90 niet uit de Duitse hitparades was weg te branden. Bij ons scoorde moeder Landers vier hits, maar haar bekendheid dankte ze vooral aan de rol van Afton Cooper in de tv-serie ‘Dallas’.

Ook zoon Daniel begon eerst met acteren (op zijn tweede) en zong op zijn vierde in de kinderserie‘The Huggabug club’, bedacht door zijn familie. Op zijn negende nam Daniel met zijn moeder een duet op, en sinds 2004 treden ze samen op voor de Duitse tv. Daniel heeft een tweelingbroer, Adam.

5 opmerkingen:

 1. Hij gaat meedoen met X-FACTOR in Nederland, seizoen 4.. Begint 28 januari op rtl4.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij zit samen met die oplichter van alberto over die paarden goede reclame

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als jullie denken
  Dat hij gay is nou dat is niet zo
  Hij is gewoon verliefd op
  Vrouwen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi mensen! belangrijk news --- Interview met Daniel na eliminatie. http://joeranvanslooten.blogspot.com/2011/03/daniels-exclusieve-verhaal-na-zijn.html?spref=fb

  BeantwoordenVerwijderen