zondag 14 november 2010

Ilse DeLang lonkt (weer) naar het buitenland

Ilse DeLange: Beautiful distraction (82)

Twee weken geleden verdween ‘Next to me’ van Ilse DeLange uit de Single Top 100 na een verblijf van veertien weken met als hoogste notering #4. In dezelfde week kwam ‘High places’ van Kane binnen waarop Ilse ook te horen is. Dat nummer zakt in de derde week van 28 naar #52. Maar gelukkig komt Ilse deze week met de échte opvolger van ‘Next to me’, het nummer ‘Beautiful distraction’, dat haar 21ste notering is.

Als je denkt alles te weten over Ilse Annoeska de Lange, moet je aanstaande woensdag toch maar even afstemmen op Nl. 3 voor het programma ‘Van Almelo naar Amerika’ van het KRO-programma ‘Profiel’. Want voor je het weet heeft iedereen het er de dag daarop over!

Net als haar bezoek + optreden aan De Wereld Draait Door afgelopen vrijdag, waar ze verklaarde om door te kunnen breken in Amerika, ze best in een hokje geplaatst wil worden. Zelf zat ze te denken aan de rockhoek, waar ook een zangeres als Sheryl Crow zit, niet verkeerd dus. Onlangs was Ilse weer in Los Angeles om nummers te schrijven, die best wel eens voor haar doorbraak in Amerika zouden kunnen zorgen. Maar wees niet bang, Ilse raken we zeker niet kwijt, daarvoor is ze teveel of juist gewoon Nederlandse. Zeker is dat ze op 18 december een uur lang optreedt in het TROS Muziekcafé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten