zondag 20 maart 2011

Oud, hip en nieuw vinden elkaar op ‘Last night’

Ian Carey feat. Bobby Anthony & Snoop Dogg: Last night (85)

Een gelegenheidstrio waarin oud, hip en nieuw vertegenwoordigd zijn. Oud, dat is Snoop Dogg, die al achttien jaar hits scoort en met ‘Last night’ al aan zijn 23e notering toe is. Opvallend genoeg scoorde hij pas vorig jaar zijn grootste hit, met een zesde plek voor ‘California gurls’, een duet met Katy Perry.

Hip, dat is producer Ian Carey, die vanaf 2006 in de hitlijsten te bewonderen is. Alhoewel, na vier hits is het al weer anderhalf jaar stil rond hem, dus het werd eens tijd dat hij iets van zich liet horen. ‘Get shaky’ uit september 2009 was tot dusver zijn laatste wapenfeit.

En nieuw, dat is Bobby Anthony, want die troffen we nog niet eerder aan in de hitparade. Deze R&B-rapper heet volledig Robert Anthony Luera en werd 27 jaar geleden geboren in Phoenix, Arizona. Op zijn twaalfde kocht hij van zijn eigen geld een drumstel. Na vele omwegen kwam hij in 2007 uiteindelijk uit bij de R&B-muziek en begon hij met grote namen te werken die hem hielpen te groeien in de Latino hiphop.

Nu hebben deze drie Amerikanen elkaar gevonden en zijn ze de studio in gedoken. Daarvan is ‘Last Night’ het eindresultaat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten