zaterdag 10 september 2011

Come back voor Kelly Clarkson

Kelly Clarkson: Mr. Know it all (90)

Ach kijk nou, zingt zij ook nog steeds!? We hadden al een paar jaar niets meer van Kelly claxon geoord, maar onkruid vergaat niet. De carrière van Kelly begon als een sneltrein, want in 2002 was ze de eerste winnares van de tv-talentenjacht ‘American idol’. Vervolgens verkocht ze een slordige 20 miljoen albums; niet vervelend voor een meiske van begin 20. Bij ons scoorde ze drie top 10-hits, waaronder, in 2006, een #1-hit met ‘Because of you’. Maar in 2009 was het ineens afgelopen. Na beschamende noteringen voor de singles ‘I do not hook up’ (#97) en ‘Already gone’ (#78) verdween Kelly exact twee jaar geleden buiten beeld. Gelukkig had ze in de tussentijd zo te zien genoeg te eten in huis...

Maar nu is er dan de come back! De titel is niet helemaal origineel; ‘The voice of Holland’-deelneemster Shary-Ann stond eerder dit jaar al twee maanden genoteerd met een nummer dat exact hetzelfde heette. Shary-Ann kwam in juni tot #22; eens kijken waar Kelly finisht. Deze single is de voorloper van een nieuw album, dat volgende maand gaat verschijnen en ‘Stronger’ gaat heten.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het niet kunnen om erop te zetten ''gelukkig had ze wel genoeg eten in huis'' waar slaat dat op?? Kan dat eeuwige gezeur over haar gewicht een keer ophouden?? Ze ziet er gezond uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Belachelijk om zo over KC te praten...leer eerst effe haar naam goed spellen? Kelly Claxon?? Wie is dat???????? Het is KELLY CLARKSON, 1 van de beste zangeressen in de wereld..en die 2 jaar dat ze weinig in het nieuws was, was ze aan het TOUREN!!!! Check eerst de feiten voor dat je iets opschrijft...en trouwens: Ze ziet er GEWELDIG uit..Ze is gezond en geen size 0...Dat stomme gezeur over haar gewicht, het gaat toch om de muziek?? Nou die is GEWELDIG!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen