zaterdag 10 september 2011

Jeroen van der Boom wedt op twee paarden

Jeroen van der Boom: Dat het nooit meer ophoudt (30)

Is ie nou zanger, of inmiddels presentator? Jeroen van der Boom kan het allebei. Zijn album ‘Grote liefde’ is inmiddels toe aan de derde single. Na ‘Werd de tijd maar teruggedraaid’ (#5 in november vorig jaar), ‘Los van de grond’ (#2 in februari) en ‘Leen mijn ogen’ (#19 in juni) is het nu de beurt aan het feel good-nummer ‘Dat het nooit meer ophoudt’. De bijbehorende videoclip is gefilmd tijdens de concerten van Jeroen in de Heineken Music Hall, afgelopen mei.

Nieuwe tv-show

Maar niet alleen op muzikaal niveau is er nieuw werk van Van der Boom. Ook als presentator begint hij aan een nieuwe uitdaging. Op 22 september is de eerste aflevering te zien van zijn nieuwe spelshow, ‘Wie niet wedt wie niet wint’. Na het succes van ‘Lotto weekend miljonairs’ wordt dit zijn tweede grote zaterdagavondshow. Kandidaten met een buitengewone, grappige, bizarre, gewaagde of spectaculaire weddenschap mogen zich komen bewijzen. Maken ze het waar, dan gaan ze naar huis met een mooi geldbedrag. Het record kan echter ook weer verbroken worden door iemand die het nog beter of sneller kan. Een opgewarmde ‘Wedden dat’ dus. Jeroen heeft er zin in: “De mensen laten zich van hun meest verrassende kant zien. Uiteraard blijft er voldoende tijd voor de muziek, maar ik heb ook erg veel zin in deze nieuwe, spannende uitdaging. Er zitten een aantal hele mooie en bijzondere weddenschappen tussen!”

Pas getrouwd

En die titels van album (‘Grote liefde’) en single (‘Dat het nooit meer ophoudt’)? Die slaan ongetwijfeld op zijn kersverse echtgenote; Jeroen en zijn Dany de Wit zijn op 11 juli getrouwd in het Spaanse stadje La Bisbal, vlakbij Gerona. En toeval of niet, maar aan Bisbal (in dit geval de Spaanse zanger David Bisbal) heeft Jeroen zijn flitsende carrière te danken; die zong namelijk het origineel van de eerste grote hit van Jeroen, ‘Jij bent zo’. Jeroen en Dany zijn overigens al jaren samen en hebben twee zoons, Daan en Luuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten