zondag 18 december 2011

Armin van Buuren werkt mee aan Serious Request

Armin van Buuren feat. Adam Young: Youtopia (88)

Ruim een jaar geleden verscheen het album ‘Mirage’ van Armin van Buuren. Op elk track gaat Armin een samenwerking aan. Zo staan de nummers op het album met onder anderen Ferry Corsten en Van Velzen. Singlehits waren: ‘Not giving up on love’ vs Sophie Ellis-Bextor (#8 in 2010) en ‘Drowning’ feat. Laura V (#41 in maart) . Deze week volgt ‘Youtopia’, een samenwerking met Adam Young, en komt binnen op #88.

Adam Young klinkt wellicht niet bekend in de oren, maar als we de naam Owl city laten vallen, gaat er zeker een lampje branden, want Adam is Owl city. Twee jaar geleden scoorde Young als Owl city de enige hit, ‘Fireflies’ dat de derde plaats bereikte. Dat nummer was ook de aanleiding voor Armin om hem te vragen voor een track op ‘Mirage’.

Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar in Leiden, de geboorteplaats van Armin van Buuren. Het zal je dus niet verbazen dat hij dit jaar op de Lammermarkt staat tijdens het afsluitende concert op kerstavond, waar tevens Kraak en Smaak, Racoon, Waylon. Di-rect en Guus Meeuwis & Gers Pardoel zullen optreden. De dag daarop, eerste kerstdag, viert Armin zijn 36e verjaardag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten