maandag 13 februari 2012

Bonnie en de Biertjes hebben (altijd) dorst

Bonnie en de Biertjes: Ik heb zo’n dorst (80)

Hoewel velen ons anders willen doen geloven, draait het carnaval, dat aanstaand weekend begint, vooral om veel, heel veel bier. Bas en Mark zingen er over in ‘Neem er nog één!’ (zie #87). En ook Bonnie en de biertjes hebben het goudgele gerstenat als onderwerp gekozen op ‘Ik heb zo’n dorst’.

Achter Bonnie en de biertjes zitten de dames Mira van Leur , Mijke Verhoeven-van de Hoek, Suzanne Raaijmakers en Tazia Meulenbroeks. Mira (= Bonnie) en Tazia zijn beide Communicatiemedewerker bij Diagnostiek. Daarvoor studeerde Tazia aan de Fontys Pabo Eindhoven, waar Suzanne studieloopbaan begeleider is. Mijke is eigenaar van het bedrijf ‘Kijk op keukens’.
In december 2011 doken de vier de kroeg eh studio in voor het opnemen van ‘Ik heb zo’n dorst’, waarvan de voorbereidingen al op 13 juli waren gestart. Het nummer is een bewerking van ‘Dr. Bernhard’ van Bonnie St. Claire (#6 in 1976). Daarop nam Ron Brandsteder de rol van Dr. Benhard voor zijn rekening. Op ‘Ik heb zo’n dorst’ wordt de rol van barman waargenomen door Onno de producer.

Volgende week maandag, malle maandag, zal de echte Bonnie optreden op de markt in Eindhoven. We verwachten niet dat Bonnie en de biertjes even zullen komen kijken, want op dat moment zullen ze wel in een kroeg verblijven, om hun dorst te stillen! Misschien wel in de ‘Krazy Kangaroo’, waar op 29 december 2011 de videoclip is geschoten.

1 opmerking:

  1. CORRECTIE!:
    Iris Jansen is Bonnie! Iris is de bedenker van Bonnie en de Biertjes. Zij heeft het nummer geschreven en ingezongen samen met Onno de Jong. Daarnaast missen er nog wat biertjes: Rianne, Monique, Sandra en Jojanneke.

    BeantwoordenVerwijderen