maandag 13 februari 2012

Rochelle wil alleen zingen voor mensen die naar haar luisteren

Rochelle: What a life (68)

Onlangs liet Rochelle Perts, winnares van X factor in 2011, weten niet onder de indruk te zijn van Iris Kroes, winnares van de tweede editie van The voice of Holland. Rochelle: “Tja, Iris… die harp is fantastisch. Kan alleen niet zeggen dat ik nou zo weg ben van haar stem.”

Volgens Eric van Tijn (jurylid en producer) heeft Rochelle de beste stem van alle talentenshows die hij heeft meegemaakt en/of waaraan hij heeft meegewerkt. Dat mag ze binnenkort waarmaken als haar langverwachte debuutalbum verschijnt. Voor dat album dat opgenomen is in de Fendal en Soundwise studio’s van Eric, hebben onder andere Robert Pronk en Emeli Sandé liedjes aangeleverd.

interesse tonen

Rochelle is niet van plan om voor grote mensenmassa’s op te treden. “Ik wil liever optreden voor een groepje mensen die echt naar mij willen luisteren dan in een groot stadion staan vol mensen die het geen bal interesseert wie de artiest is”, laat ze in het Algemeen Dagblad weten. Daarop vult Eric aan met: “Rochelle is niet het type Madonna, maar het type pure zangeres waar we er in Nederland te weinig van hebben.”

Nog even een blik op de hits uit de tweede editie van The voice of Holland. Dat zijn er nog drie deze week: ‘Time after time’ (op #40) en ‘The a team’ (op #72), beide van Chris Hordijk en ‘I can’t make you love me’ (op #88) van Iris Kroes, de winnares. Van Iris verschijnt volgende week haar eerste echte single ‘Just more’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten