dinsdag 29 mei 2012

Jochen Miller doet anthem nog een keer over

Jochen Miller: Leap of faith (Emporium 2012 anthem) (100)

Jochen van der Stein (Mill, 11 april 1979), trad eerst op als DJ Jochen, voordat hij zich in 2003 Jochen Miller liet noemen. Miller is een verkorting van zijn geboorteplaats Mill. Op zijn zestiende begon hij daar met dj-en in de discotheek van zijn vader en maakte zich het mixen eigen. Toen hij de kans kreeg te gaan draaien in discotheek de Lexicon in Westzaan, stopte Jochen met zijn studie aan de hogere Hotelschool.

‘Leap of faith’ (Emporium 2012 anthem)’ is na ‘One way’ vs Divini (#93 in 2008) en ‘Emporium anthem 2006’ (#60 in 2006) zijn derde notering. Zoals je ziet heeft Jochen al eerder (in 2006) het thema aangeleverd van ‘Emporium’. Emporium is een festival dat afgelopen zaterdag, voor de achtste keer plaatsvond op recreatiegebied ‘De Berendonck’ in Wijchen bij Nijmegen.

Het thema was dit jaar ‘De Gouden Eeuw’, de tijd dat Nederland één van de grootmachten was in de wereld. Optredens waren er onder andere van Basto, Lucien Foort, Sander van Doorn, Paul Oakenfold, Kraantje Pappie, Don Diablo feat. Chagall, Bingo players en Mental Theo. Het ging dus alle kanten op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten