maandag 14 oktober 2013

Gordon (nog) gelukkiger dan Pharrell Williams

Gordon: Liefde overwint alles (1)   *** derde week op #1 ***

Wat niemand voor waar had gehouden (wij ook niet!!), is gebeurd: ‘Liefde overwint alles’ van Gordon blijft voor de derde week de Single Top 100 aanvoeren. Tot woensdag verkocht het nummer de helft tot een derde minder van de voorlopige #1, ‘Happy’ van Pharrell Williams. Maar sinds woensdag werd ‘Liefde overwint alles’ ineens weer veel gedownload (iets wat al drie weken aan de gang is) waardoor het donderdag nog net niet #1 kwam (98%), maar vrijdag wel 11% voor op Pharrell Wiliams staat. Wellicht dat Pharrell het de komende week lukt, want wat heeft iemand er nou aan om een nummer vaker te downloaden? Je kunt het toch maar een keer tegelijk beluisteren ….

5 opmerkingen:

 1. uiteraard maakt er zich mens druk over, maar het is uiteraard niet normaal, zoals ze bij ons zeggen: "het stinkt" en bespaar u een lange omschrijving/bewijzen. het past ook geheel bij "de persoon", het verbaast mij helemaal niet. wederom toen de midcijfers bekend waren... zoals insiders die ook te zien krijgen stijgt het nummer plots, het is ook zo'n grote hit, hij is qua muziek ook zo in de laatste tijd, zo'n hit, en je hoort hem overal zodat mensen het ook echt in huis willen hebben, jaja. trieste is dat hij er zelf blijkbaar gelukkiger van wordt... kon het niet nalaten en weet "de megaman" weet het ook als echte hitlijst kenner. maar geweldig item elke week... benieuwd wat de reden voor de afwezigheid was, maar welcome back :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu ook op AD en Telegraaf te lezen. Je leest het wereldnieuws het eerst hier bij de Megaman! Ben benieuwd naar je verrassing. Ik geniet elke week van de achtergronden bij de hits. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Peerke: dank voor je complimenten (geldt ook voor Anoniem), maar wat bedoel je met de eerste zin? Enne, nog even geduld hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Telegraaf en AD melden dat Erik de Zwart beweert dat Gordon z'n nummer zelf heeft gedownload.
  Grt, Peerke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het is niet liefde overwint alles wat op 1 staat.........maar Kom maar dichterbij

  BeantwoordenVerwijderen