maandag 14 oktober 2013

Megaman bij week 41 – 12 oktober 2013

Na twee weken afwezigheid is er weer een normale Megaman. Waarom we er even niet waren, zal binnenkort duidelijk worden en neem van ons aan, je zult aangenaam verrast zijn!

Over naar de Megaman van deze week, waarin Donny Hathaway postuum zijn eerste hit scoort, Bløf voor de derde keer een filmliedje zingt, Jan Smit de stekkers er uittrekt en grap van Noors cabaretduo uit de hand loopt. Daarnaast aandacht voor de oude garde en nog meer over eerste weeks en/of bijzondere noteringen in de Single Top 100 van deze week.

Mocht je ze gemist hebben, de albumsnippers staan op de nieuwspagina van 3FM. Alle lijsten staan in geuren en kleuren op Dutch Charts en wij zijn er vrijdag weer met een nieuwe Hitflits, met misschien wel een nieuwe #1. Dat beltegoed van die downloaders van Gordon moet toch een keer opraken ...Volg ons op Twitter en je hoeft niets meer te missen.


1 opmerking:

  1. Ben heel benieuwd naar het nieuws. Volg al jaren (en dan bedoel ik echt al JAREN!!!) je blog met ontzettend veel plezier. Kijk er elke week naar uit om je berichten en analyse te kunnen lezen (staat bovenin bij mijn favorieten). Complimenten voor je blog en bedankt dat ik ze kan lezen. Wens je al het succes met dit blog. Ga zo door! Een echte fan! Noël van Bergen (nvanbergen1@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen