zondag 24 november 2013

Caro Emerald getipt voor James Bond thema

Caro Emerald: I belong to you (99)

‘I belong to you’ is officieel de derde single van het album ‘The shocking Miss Emerald’ van Caro Emerald dat in mei zowel in de Nederlandse als Britse albumlijst de eerste plaats bereikte. ‘Tangled up’ kwam in februari tot #6, Liquid lunch’ de tweede, waarvan verwacht werd dat het een grote zomerhit zou worden, flopte genadeloos.
Het origineel van ‘I belong to you’, dat binnenkomt op #99, is getiteld ‘(You are) My way of life’ van Bert Kaempfert and his Orchestra en komt uit 1968. De versie van Emerald is echter niet daarop gebaseerd, maar op de melodie van de versie die Frank Sinatra in 1968 opnam. De versie van Caro roept James Bond sferen op en daarom wordt ze al getipt voor het thema van de nieuwe James Bond film.

live

Van ‘The shocking Miss Emerald’ is onlangs een deluxe edition verschenen, met drie nieuwe nummers: ‘The bullet’, ‘No charge’ (opgenomen in de Abbey Road Studio’s in Londen) en een live uitvoering van ‘ If you go away (Ne me quitte pas)’van Jacques Brel. Daarnaast krijg je er ook nog een live cd bij met 18 tracks, opgenomen in de Royal Concert Hall in Glasgow.

zwanger

De Arena-tour in Groot-Brittannië, gepland voor maart 2014, is uitgesteld tot oktober 2014, omdat Caro zwanger is. Tegen de zomer hoopt ze weer festivals in Nederland te kunnen doen. Hoe ze dat gaat doen met een klein kind straks, weet ze nog niet. Maar model Doutzen Kroes ziet ze als een voorbeeld, die het klaarspeelt een kind met werk en reizen te combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten