maandag 12 november 2007

Vrouw van Seal scoort beter dan hijzelf

Seal: Amazing (74)

Da’s al weer bijna vier jaar geleden, dat we nog eens iets gehoord hebben in de hitparade van Sealhenry Samuel, kortweg Seal. In 1990 brak hij door als zanger van de hit ‘Killer’ van Adamski. Onder eigen naam scoorde hij het jaar daarop een #1-hit met ‘Crazy’. Na nog een paar hitjes hield het succes weer snel op, tot hij in 1995 come back maakte met de #3-hit ‘Kiss from a rose’. Dat bleek echter eenmalig. Pas in 2001 keerde hij weer en sindsdien komt Seal om de paar jaar nog eens langs met een hitje dat niet al teveel opschudding veroorzaakt in de wereld van de hits. Zijn voorlaatste single bijvoorbeeld, ‘Love’s divine’, bleef in februari 2004 steken op plaats #68.

Gelukkig heeft Seal meer geluk in de liefde! Hij trouwde in 2005 met het Duitse supermodel Heidi Klum. Het tweetal heeft inmiddels al twee zoons. De Megaman zou er bijna jaloers van worden… Frau Heidi is naast fotomodel (haar hoogtijdagen waren eind jaren 90) ook actrice, presentatrice (van de Duitse tv-verkiezing ‘Germany’s next top model’), onderneemster (ze heeft haar naam gegeven aan een hele serie producten, van snoepgoed tot sieraden en parfum) en zangeres: eind vorig jaar kwam ze tot #13 in Duitsland met haar debuutsingle ‘Wonderland’, die was gekoppeld aan een serie advertenties van parfumerieketen Douglas.

Hopelijk beledigen wij Seal niet teveel wanneer wij zijn huwelijk met het fotomodel een ‘beauty and the beast’-verhaal noemen. Sealhenry Samuel lijdt aan de auto-immuunziekte lupus erythematosus, waardoor zijn gezicht verminkt is geraakt. Heidi Klum daarentegen is… laten we zeggen: on-Duits mooi. Seal zou zeggen: ‘Amazing’!

1 opmerking:

  1. Thanks voor de info ( via google )
    weddenschap verloren, maar de waarheid staat weer!
    ;)

    BeantwoordenVerwijderen