woensdag 11 februari 2009

Midweek: Adele (al) voor de helft op #1

Het kan nog spannend worden aanstaande vrijdag als de definitieve lijsten bekend worden gemaakt. Momenteel voeren Cidinho e Doca met ‘Rap das armas (Quintino remix)’ de voorlopige Single Top 100 aan. Maar Adele blijft met ‘Make you feel my love’ een reële kandidaat voor de nieuwe #1.

Top 10-noteringen verwachten we voor Sander van Doorn vs Robbie Williams met ‘Close my eyes’ en ‘Miracle’ van Ilse DeLange.

Wat de binnenkomers betreft, gokken we op een top 10-hit voor ‘De bolletjes van de koningin’ van André van Duin. Andere gegadigden voor een notering zijn ondermeer Empire of the sun met ‘Walking on a dream’, Albert van Benthem (inderdaad dé Fons uit de KPN reclame), met ‘Viva viva Casanova’, Veldhuis & Kemper met ‘Volkomen kut’, Novastar met ‘Mars needs woman’, ‘Let’s forgive and forget’ van Mon amour, het hobbybandje van Jack Veerman, de voormalige drummer van BZN en misschien wel een dubbelhit voor de Dixie chicks.

In de Single Top 100 is het Adele nog niet gelukt, maar in de Album Top 100 kan haar de #1-positie niet meer ontgaan: ‘19’ gaat terug naar #1. Wat de binnenkomers betreft, zullen we het in ieder geval moeten doen met India.Arie met ‘Testimony: vol 2, love & politics’, van Morrison met ‘Astral weeks live at the Hollywood bowl’, Lily Allen met ‘It’s not me, it’s you’ en de Original soundtrack van ‘Sunset Boulevard’. Voorwaar niet slecht.

Zal het Adele lukken om een dubbelslag te scoren? Of houden de Brazilianen de #1 nog een weekje vast? Of is er nog iemand die voor een verrassing zorgt? Op deze vragen krijg je aanstaande vrijdag een antwoord in een nieuwe Hitflits.

1 opmerking:

  1. Hé???? Waar is dan "M25 - Better of alone" gebleven??? Vergeten net zoals toen in week 18-19 2008 met Tiesto op nr. 19 en daarna buiten de top 200??

    BeantwoordenVerwijderen