maandag 26 september 2011

Lady Antebellum neemt genoegen met ‘Just a kiss’

Lady Antebellum: Just a kiss’ (91)

Net als Dotan (zie onder #94), wilde het niet lukken met de tweede hit voor Lady Antebellum. In juli 2010 scoorde het Amerikaanse trio een #4-noterng met ‘Need you now’. Vervolgens verscheen het nummer ‘I run to you’ op single, maar werd geen hit. Het nummer was in thuisland Amerika in 2009 hun eerste #1-hit, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook bij aanslaat.

Nu zijn Dave Haywood, Hillary Scott en Charles Kelley terug met een nieuw album ‘Own the night’ en een single ‘Just a kiss’, dat binnenkomt op de 91e plaats. Dat nieuwe album komt deze week binnen op de eerste plaats van de Amerikaanse Album Top 200. In de eerste week zijn er niet minder dan 347.479 stuks van verkocht, een derde meer dan ‘21’ van Adele. Het is voor het trio hun tweede #1-album daar na ‘Need you know’.

‘Just a kiss’ behoort tot de laatste nummers die voor het album ‘Own the night’ zijn geschreven. Het nummer is geïnspireerd op relatieperikelen van zangeres Hillary Scott en beschrijft dat je bij het begin van een nieuwe relatie, ondanks de adrealine die je door je lijf stroomt, best wel eens genoegen kunt nemen met ‘Just a kiss’. Niet te hard van stapel lopen dus, want dat kan juist een hoop kapot maken. Een wijze les van Scott.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten