zondag 8 januari 2012

Tom Haver volgt zijn Braziliaanse voorbeeld

Tom Haver: Samen vanavond (95)

De nieuwe #1 van deze week is ‘Ai se eu te pego!’ van Michel Teló. En inmiddels zijn er al drie Nederlandse covers van. Een Spaanstalige door Jody Bernal (‘Sabado’), Jeronimo nam een Engelstalige versie op (‘I want you baby’) en een Nederlandstalige versie door Tom Haver(‘Samen vanavond’). Tom is de eerste van de drie die er ook succes mee heeft, want zijn versie komt binnen op #95. Haver heeft een clip gemaakt, waarin net als bij Michel Teló, voornamelijk jong vrouwelijk schoon te zien is.

Tom Haver (Callantsoog, 17 maart 1976), stond al op 10-jarige leeftijd op de planken als troubadour in de eindmusical van de lagere school. Na zijn studie duikt hij de horeca in en is anderhalf jaar lang voor vijf dagen in de week, de vaste zanger van de Skihut in Rotterdam.
Als Jumping Jacks neemt hij in 2006 samen met DJ Arnoud & DJ Jesse het nummer ‘Jumping in the moonlight’ op, dat de 13e plaats bereikte. Na nog twee kleine hits, besluit Tom om zich helemaal toe te leggen op muziek en krijgt het aanbod onderdeel te worden van het entertainment team van Bob’s party palace in Uitgeest. Daarnaast draait en zingt Tom in de ski-resorts in Oostenrijk. Ook wordt Tom gevraagd om te komen zingen in café Bolle Jan in Amsterdam.

Vorig jaar april sloot Tom een contract met Studio one, en nam het nummer ‘Stil in mij’ op van Van dik hout. Dat krijgt deze week een vervolg met het nummer ‘Samen vanavond’, waarvan ook een videoclipmix is gemaakt het met origineel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten