zondag 5 februari 2012

Ian Carey & Timbaland geven zangeres en rapper alle ruimte

Ian Carey & Rosette feat. Timbaland and Brasco: Amnesia (87)

Zowel producer/zanger Timbaland als dj Ian Carey zijn regelmatige gasten in de Single Top 100. Het voorlaatste hitfeit van Timbaland stamt uit 2010, met een 37e plaats voor ‘Carry out’ feat. Justin Timberlake. Zijn grootste hit is nog altijd ‘The way I are’ feat. Keri Hilson (#4 in 2007). Ian Carey heeft nog nooit de smaak van een top 10-hit mogen smaken, zijn grootste hit was ‘Keep on rising’ feat. Michelle Shellers (#16 in 2008). Dit keer gaan de beide mannen een samenwerking aan met een zangeres en een rapper.

De zangeres is Rosette, voluit Rosette Sharma (Suva, Fiji, 8 oktober 1982). Doordat haar ouders (vader Ravi en moeder Lyrine) voornamelijk Punjabi en Hindi/Fijian spraken, leerde ze weinig Engelse woorden. Dat veranderde toen de familie naar Port Coquitlam, British Columbia, Canada, verhuisde. Na haar middelbare school, koos ze voor een muziekcarrière.

In het begin werden dat musicals, maar er kwam pas schot in haar carrière, na haar deelname in 2003, aan de derde editie van de Canadese versie van Popstars: the one. Ze redde het tot de finale, die gewonnen werd door Christa Borden. Wel hield Rosette er een #1-hit met ‘Crusded’ aan over. Tegenwoordig laat Rosette zich Rosette Luv noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten