zondag 25 november 2012

Twintigste notering voor Nick & Simon

Nick & Simon: Ze lijkt net niet op jou (4)

De griep gaat rond, niet alleen onder de deelnemers van The voice of Holland, maar ook onder de coaches. Marco Borsato lijdt er al aan, maar was vrijdag nog fit genoeg om te verschijnen en zijn talenten te coachen. Nick Schilder daarentegen, liet wel verstek gaan, want zijn hele gezin ligt in de lappenmand. Daar viel best een mauw aan te passen, want Simon Keizer is er altijd nog en hij liet zich vergezellen door Gordon Groothedde, componist, producer en hulpcoach.
Laten we voor Nick hopen dat hij aanstaande woensdag wel fit genoeg is voor de tv-show ‘Sta op tegen kanker’. Bekende en onbekende Nederlanders, waaronder het duo, maar ook Giel Beelen en Marco Borsato, staan dan op tegen kanker, door een persoonlijk verhaal over de ziekte te delen. Aanstaande vrijdag moet Nick sowieso weer fit zijn om de drie resterende kandidaten uit hun team te ondersteunen en op zaterdag geeft het duo een concert in de Ethias Arena in Hasselt. Dus dat wordt veel pillen slikken!

Ze lijkt net niet op jou’, afkomstig van het album ‘Sterker’, is hun twintigste notering. Het nummer is niet alleen als download verkrijgbaar maar ook in een drieluik: drie cd-singles met in totaal 9 live tracks van hun concert op 19 september in Carré in Amsterdam, dat werd uitgezonden in 55 bioscopen. Het volledige drieluik is voor nog geen 10 EURO te koop, onder andere bij Blokker.

(nieuwe) Voice of Holland zit in de weg

Ondanks zo’n mooi muzikaal cadeautje voor de fans, komt ‘Ze lijkt net niet op jou’ niet binnen op de eerste plaats. Die is samen met de tweede plaats voor Sandra van Nieuwland, de grootste concurrent voor hun talenten in The voice. Maar ook ‘Let her go’ van Passenger op #3, is te sterk voor het duo. Komende week is de week voor de Sinterklaasinkopen, maar of die verkopen genoeg zullen zijn voor een eerste plaats?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten