dinsdag 10 september 2013

Henk Bernard hoopt met heruitgave op landelijke doorbraak

Henk Bernard: Hou me nog ‘n keertje vast (geniet van het leven) (47)

2013 kan niet meer stuk voor de op 17 september 1966 in Nijmegen geboren Henk Bernard. Zijn album ‘Met gevoel’ stond in juni drie weken in de top 10 met als hoogste plaats #8; deze week staat het op #93. Genieten voor Henk dus en dat is ook zijn motto.

En laat dat nu ook nog eens de subtitel zijn van zijn nieuwste single. ‘Hou me nog 'n keertje vast (geniet van het leven)’ is na ‘Dit gaat nooit voorbij’ (#21 in februari) en ‘Met heel mijn hart’ (#15 in juni), zijn derde hit dit jaar!

Het nummer is echter al vier jaar oud, alleen toen was de titel kortweg ‘Geniet van het leven’ en duurde het 6 seconden langer (3.32 i.p.v. 3.26 minuten). Het nummer deed het destijds goed in het land, alleen een hit bleef uit. Die kwam twee jaar later wel met ‘Tranen zijn niet alleen om te huilen’ (#50 in 2011). Door ‘Geniet van het leven’ nu opnieuw uit te brengen onder een andere titel, hoopt Henk dat het voor een landelijke doorbraak zorgt. Het begin is er, want het nummer komt binnen op #47. Destijds stond ‘Geniet van het leven’ op zijn album ‘Geniet’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten