dinsdag 25 januari 2011

Chris Brown vergeeft zijn vijanden

Chris Brown: Yeah 3x (63)

Als je iets wilt benadrukken, dan kan je dat doen door het accent er op te leggen. Je kunt ook een uitdrukking/uitlating vaker herhalen. Dat doet Chris Brown op zijn nieuwste hit ‘Yeah yeah yeah’, afgekort tot ‘Yeah 3x’.

De titel en de bijbehorende videoclip geven aan dat Chris Brown, voluit Christopher Maurice Brown (Tappahannock, Virginia, 5 mei 1989) sinds zijn scheiding met Rihanna, vanwege losse handjes, weer lekker in zijn vel zit. ‘Yeah 3x’ werd hem aangeleverd door Justin Franks, oftewel DJ Frank E, die bezig was met het schrijven van nummers voor andere artiesten en hemzelf. ‘Yeah 3x’ is de voorloper van het album ‘F.a.m.e.’.

verbolgen

Overigens is er een rel ontstaan rond het nummer ‘Yeah 3x’. De Schotse dj Calvin Harris beweert dat in het nummer een sample zit van zijn nummer ‘I'm not alone’ (#62 in 2009). Harris was zeer verbolgen toen hij ‘Yeah 3x’ hoorde, maar heeft tot nu toe geen gerechtelijke stappen ondernomen.

O ja. ‘F.a.m.e.’ staat voor Forgiving all my enemies (ik heb al mijn vijanden vergeven), maar of dat andersom ook zo is …

Geen opmerkingen:

Een reactie posten