dinsdag 25 januari 2011

the Partysquad gaat (hard) de lucht in

the Partysquad & Adje, Gers, Jayh, Reverse: Ik ga hard (55)

Op ‘Ik ga hard’ werken DJ Jerry (Jerry Leembruggen) en MC Ruben (Ruben Fernhout) alias the Partysquad, samen met een bont gezelschap aan hiphoppers en rappers. Het is de elfde notering voor het duo, waarvan twee de top 10 bereikten. Maar ook de anderen hebben een hitverleden.
Adje (voluit Adonis Smith) en Jayh (= Jaouad Ait Taleb Nasser) stonden bijna een jaar geleden in de hitparade met het nummer ‘Cool’ (#69), waaraan ook Kleine Viezerik en Kempi meewerkten. Reverse (= Sergio van Gonter) maakte de muziek voor ‘Stuk’ (#11) van the Partysquad feat. Dio, Sjef, Sjaak en is daar ook zelf op te horen. Tenslotte Gers (= Gers Pardoel), hij is de enige die al een #1-hit op zijn naam heeft staan. Begin vorig jaar was hij te horen op ‘Broodje bakpao’ van Opposites feat. Gers & Sef.

ambassadeurs

Samen met Moke, Waylon en the Opposites, is the Partysquad benoemd tot Ambassadeur van de vrijheid. Op 5 mei zullen ze een aantal bevrijdingsfestivals bezoeken met een helikopter. Het is hun taak om als Ambassadeurs van de Vrijheid 2011, de feestgangers te wijzen op het belang van wereldwijde vrijheid. Moke doet dat op festivals in Groningen, Assen, Leeuwarden en Zwolle. Waylon in Rotterdam, Wageningen, Amsterdam en Den Haag. En the Opposites en the Partysquad zullen de feesten opluisteren in Den Bosch, Vlissingen, Roermond, Utrecht en Almere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten