zondag 4 maart 2012

Justin Bieber op huizenjacht

Far * east movement feat. Justin Bieber: Live my life (45)

Nederland is het eerste land waar ‘Live my life’ een notering krijgt. Ra ra hoe zou dat toch komen?? Daar kan maar één antwoord op zijn dat begint met Justin en eindigt op Bieber. De Canadese zanger, die vooral populair is bij (jonge) meisjes, neemt de belangrijkste vocalen voor zijn rekening op ‘Live my life’.
Het is geen nummer van zijn nieuwe album ‘Believe’, dat later dit jaar verschijnt, maar van ‘Dirty bass’, het nieuwe album van Far *east movement. Op dat album gaat het Amerikaanse electro hop kwartet meer samenwerkingsverbanden aan, waaronder Bill Kaulitz van Tokio hotel in het nummer ‘If I die tomorrow’. Dus ook hun (vrouwelijke) fans zullen binnenkort voor het eerst nummers van Far *east movement gaan horen …

op huizenjacht

Afgelopen donderdag, 1 maart, is Justin Bieber 18 geworden en dus voor de Amerikaanse wet volwassen. Hij heeft plannen het ouderlijk huis te verlaten, maar in welk huis hij komt te wonen is nog onzeker. Bieber heeft er drie op het oog, en wil er twee kopen, eentje voor zijn moeder en eentje voor zichzelf. De beoogde woningen in het Californische Calabass kosten $14 miljoen. Maar dan woon je ook in een gebied met andere beroemdheden, waaronder Britney Spears!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten