dinsdag 15 januari 2013

Will.i.am & Britney Spears onderweg naar goud

Will.i.am & Britney Spears: Scream & shout (1)  *** derde week op #1 ***

Deze week hebben Will.i.am & Britney Spears de aanval van ‘Het kuikentje Piep’ van Pulcino Pio nog kunnen afslaan (zie onder #4). En dus staat ‘Scream & shout’ voor de derde week bovenaan de Single Top 100. Maar of ze een vierde week ook redden? Inmiddels is het nummer hard op weg naar de goudstatus = 10.000 downloads.
 Ook in de Britse hitparade is ‘Scream & shout’ inmiddels de bovenste beste. Het levert Britney haar zesde #1-hit op, de eerste sinds ‘Everytime’ in 2004. De voorlaatste #1-hit voor Will.i.am, was ‘This is love’, zijn duet met Eva Simons, dat in juli een week bovenaan stond.

geen salarisverhoging

Britney Spears zal volgend seizoen niet meer jureren in de Amerikaanse X factor. In eerste instantie zou de reden zijn, dat ze zich meer wil toeleggen op muziek, maar nu blijkt dat ze meer salaris wilde dan de $ 15 miljoen die ze voor een seizoen kreeg, ze zou $ 3 miljoen meer hebben geeist. Dat ging tv-zender Fox tever, die toch al niet tevreden was over haar jurycommentaar. Nu heeft Britney alle tijd om samen met onder andere Will.i.am te werken aan haar achtste album. Er zouden zelfs plannen zijn om weer op tournee te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten