zondag 12 mei 2013

Megaman bij week 19 – 11 mei 2013

‘Blurred lines’ onbedreigd aan kop, maar hoe lang nog?

En verder in deze Megaman:
Single nekt Armin van Buuren, Johannes Rypma krijgt hulp van Linda de Mol,  Editors worden rockband, Mariah Carey doet duet met halve Mexicaan, Mika covert zichzelf en het Goede doel zingt voor alle moeders. Daarnaast aandacht voor de oude garde en nog meer over eerste weeks en/of bijzondere noteringen in de Single Top 100 van deze week.

Achtergronden bij de albumnoteringen vind je op de nieuwssite van 3FM. De volledige lijsten staan op Dutch Charts. Aanstaande vrijdag zijn we er weer met de Hitflits. Volg ons op Twitter en je mist niets meer.

Tot slot nog een mededeling.
Reacties op berichten worden altijd gelezen en hoog gewaardeerd. We maken de blog immers voor jou en  nemen je opmerkingen serieus (mits ze inhoudelijk zijn en iedereen met respect wordt behandeld).

Gezien de grote toeloop van spam de laatste tijd (dagelijks honderden), is het vanaf nu alleen nog mogelijk om reacties te plaatsen door middel van woordverificatie. Veel sites en blogs maken hier gebruik van ter voorkoming van spam.

We vinden het vervelend dat het zo moet. Maar het is altijd nog beter dat je alleen nog kunt reageren als een (geregistreerde) gebruiker. Dat willen we niet, want reageren moet altijd kunnen en nergens aan gebonden zijn.

Bedankt alvast voor je begrip.

de Megaman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten