zondag 12 mei 2013

De oude garde

Onder de oude garde vallen die acts die al eerder een hit scoorden in de Single Top 100. Dit keer krijgen ze een minder uitgebreide behandeling als de andere eerste weeks. Met deze week de oudgedienden van:

Henk Damen: Vandaag begint m’n leven (27)

Het  album ‘Vandaag begint m’n leven’ van Henk Damen doet het bijzonder goed in de Album Top 100, want het staat al twee weken in de top 10 (standen: 9-10). Opmerkelijk dan ook dat de gelijknamige single, zijn achttiende notering, zo hoog binnenkomt, op #27.

Fantasticos: Verb♥den liefde (58)

Verboden liefde’ is de vijfde hitsingle van het duo de Fantasticos en weer afkomstig van het album ‘Fantasticos’ (#16 in december 2012), waar het ‘Jij bent ’n verboden liefde’ heet. De melodie van het nummer zou je kunnen kennen, want die gebruikten de beide heren ook al voor hun kersthit ‘Mijn allermooiste kerst kado’ (#22 in december).

Lisa Lois: Crazy (81)

Sinds afgelopen vrijdag ligt ‘Breaking away’, het tweede album van Lisa Lois in de (digitale) schappen. Aanstaande vrijdag verwachten we dat het album hoog binnenkomt en dan komen we er uitgebreid op terug in de albumsnippers. ‘Crazy’, geschreven door Airto Edmundo en Neil Thomas, is na ‘Silhouette’ (#31 in januari), de tweede single van het album en haar zevende notering.

René Schuurmans: De avond van mijn leven (84)

Eind deze maand zal René Schuurmans voor de derde keer optreden tijdens de Toppers concerten in de Amsterdam ArenA. Er zijn dus nog enkele weken om te oefenen op de tekst van ‘De avond van mijn leven’, zijn 21e hitsingle in negen jaar tijd. Want er moet natuurlijk wel meegezongen worden straks!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten