zondag 28 augustus 2011

Jamie Saunders volgt advies broer Dean op

Jamie Saunders: Als je naar me lacht (77)

Na Ben (winnaar The voice of Holland) en Dean (winnaar Popstars) scoort nu ook Jamie Saunders in de Single Top 100. Jamie deed net als Ben mee aan The voice of Holland, maar kwam met ‘You are the sunshine of my life’ niet verder dan de auditieronde. Geen van de coaches vond hem goed genoeg om de stoel te draaien. Roel van Velzen merkte op dat Jamie niet goed omging met de modulatie (van laag naar hoog), maar het verraste hem wel dat er een blanke zanger stond.

In december 2010 kwam Jamie nog negatief in het nieuws omdat hij in januari van dat jaar zijn toenmalige vriendin mishandeld zou hebben. Nadat hij de boete die daarvoor geldt, had betaald, hoefde hij niet voor de rechter te verschijnen.

Eigenlijk was Jamie Saunders helemaal niet meer zo met muziek bezig, maar dat veranderde nadat hij aanwezig was bij de opnames van de nieuwe single van broer Dean. Eric van Tijn, één van de producers zei tegen Jamie dat hij nog een nummer had liggen, Nederlandstalig en dat hij het wel geschikt vond voor hem. Maar pas toen zijn broer Dean hem zei dat hij gewoon verder moest gaan met zingen, was hij overtuigd. Dean wil het anders aanpakken dan zijn beide broers: ‘Alles wat zij doen ga ik anders doen’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten