zondag 28 augustus 2011

Rochelle zingt thema eerste Nederlandse dansfilm

the Partysquad feat. Rochelle and Jayh: Body language (ride) (91)

Op 6 oktober gaat de Nederlandse dansfilm ‘Body language’ in première. De film, die het Nederlandse antwoord moet zijn op ‘Step up’, gaat over de vijf beste danscrews van Nederland die naar New York gaan om deel te nemen aan een danswedstrijd. Ze moeten wel dansen, want vlak voor hun reis is de subsidie ingetrokken. Roy Julen, bekend van het RTL4 programma ‘So you think you can dance’ (SYTYCD), doet de choreografie, dus dat zit voor de dans wel goed.
Onder de dansers zitten Floris Bosveld (winnaar SYTYCD 2010), Ingrid Jansen (deelneemster ‘Dancing Queen’) , Sigourney Korper en Boris Schreurs (beide finalisten van SYTYCD) en Luciano Hiwat (uit ‘Move like Michael Jackson). De opnames vonden plaats in New York, Buenos Aires en Amsterdam.

Sigourney Korper, één van de dansers, was tot mei 2010 zangeres/danseres bij Zirkus zirkus. Zij is echter niet de zangeres van ‘Body language (ride)’, maar Rochelle Perts, winnares van X factor 2011. Rochelle nam het nummer samen op met the Partysquad en Jayh. Rochelle: “Ik was blij verrast dat ik hiervoor gevraagd werd, ik vind het echt tof! Het maakt het nog leuker dat ik zelf fan ben van dansfilms. Hoe vet is het dat ik aan de eerste dansfilm van de Lage Landen mee mag werken!” Sinds gisteren, zondag 28 augustus, zendt RTL 5 na de reguliere uitzending van ‘So you think you can dance’, beelden uit van ‘The making of Body language’.

The Partysquad werkte al twee keer eerder mee aan soundtracks: ‘Wat wil je doen’ (#12 in 2005) kwam uit ‘Het Schnitzelparadijs’ en ‘Stuk’ (#11 in 2008) kwam uit de film ‘Alibi. Begin 2012 komen DJ Jerry (= Jerry Leembruggen) en MC Ruben (= Ruben Fernhout), the Partysquad dus, met een nieuw album waarop meer nummers à la ‘Body language’, met het oog om de rest van de wereld te veroveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten