zondag 26 februari 2012

Chris Brown en Rihanna werken (tijdelijk) weer samen

Chris Brown: Turn up the Music (41) *** hoogste eersteweeks ***

Precies een maand geleden, op 25 januari 2012, kondigde Chris Brown via Twitter de single ‘Turn up the music’ aan, als de tweede single van zijn vijfde album ‘Fortune’ dat volgende maand verschijnt. Een dag later was het nummer voor het eerst te horen en sinds vrijdag 17 februari kan je het downloaden. Het resultaat van de eerste downloadweek is dat ‘Turn up the music’ binnenkomt op #41.

Rihanna

Van ‘Turn up the music’ zijn inmiddels diverse remixen verschenen. Niets bijzonders, ware het niet dat op één van die remixen, niemand anders dan zijn ex, Rihanna, meedoet. Voort wat hoort wat en dus is Brown op zijn beurt te horen op ‘Birthday cake’ van Rihanna. Het is de eerste samenwerking tussen de twee sinds hij meewerkte aan de remix van ‘Umbrella’, van Rihanna in 2007.

eigen grens

Brown en Rihanna gingen in 2009 uit elkaar nadat Brown haar had mishandeld. De rechter veroordeelde hem tot 5 jaar voorwaardelijk en verordende hem zo’n vijftig meter uit haar buurt te blijven, uitgezonderd publieke aangelegenheden, dan zo’n tien meter. Twee jaar later is Rihanna geraakt door zijn emotionele gedrag en heeft met hem te doen. Ze denkt zelfs, dat als Chris haar terug wil hebben, dat zo kan. Tja, dan kan een rechter roepen wat hij wil, maar dan bepalen de partijen zelf wel wat hun grens is. Die zal zeker geen 50 meter geweest zijn tijdens de opname van ‘Turn up the music’!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten