zondag 26 februari 2012

FeestDJRuud is een levensstijl

FeestDJRuud: Gas op die lollie (52)

Wij dachten dat het na deze week voorbij was met de carnaval / après-ski-hits, maar we hebben te vroeg gejuicht. ‘Gas op die lollie’ van FeestDJRuud valt onder ‘urban après-ski’ en dat kan op elk moment een notering krijgen, dat blijkt wel.

Achter FeestDJRuud zit Ruud Geurts geboren op 28 april 1986 in Belfeld, ‘dat hoort bij het Parijs van Limburg oftewel Venlo’. Op zijn veertiende is hij begonnen met het draaien van plaatjes samen met zijn vierjaar oudere broer. Op zijn zestiende kwamen daar de schoolfeestjes bij en vanaf zijn achttiende de cafés in Breda. Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby, ‘een excuus om harder en gratis te feesten’, zoals hij het zelf noemt.

levensstijl

De naam FeestDJRuud gebruikt Geurts nog maar kort. Hiervoor noemde hij zich NudyRudy. De nieuwe naam heeft hij van vrienden uit Amsterdam en slaat op de toptijd in Breda, Kreta, Venlo en overal daarbuiten. Om de naam nog meer te benadrukken, draait Geurts dan ook met gastoeters, confetti en slingers, een soort levensstijl dus. Vorig jaar rondde hij de studie leisure manager af, dat houdt in producten creëren voor de vrije tijd in een internationale setting, een soort vrijetijdsmanager dus, ook een levensstijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten