zondag 26 februari 2012

(voorlopig) laatste week voor Michel Teló?

Michel Teló: Ai se eu te pego! (1) *** zevende week op #1 ***

Het zal nog moeilijk worden voor Michel Teló om ‘Ai se eu te pego!’ te evenaren, dan wel te overtreffen. Het nummer staat nu voor de zevende week op de eerste plaats en weet van geen wijken. Kom daar maar eens overheen! Er is geen enkel nummer, nog in de top 10 of daarbuiten, dat een echte bedreiging vormt voor ‘Ai se eu te pego!’. Dus moet deze wel van buiten de Single Top 100 komen.

Hoewel afgelopen vrijdag ‘Just more’, de eerste echte single van Iris Kroes, The voice of Holland II, is verschenen, verwachten we, gezien de eerste downloadcijfers, niet dat het #1 komt.

Songfestival

De andere kanshebber is één van de drie liedjes die afgelopen zondag tijdens de finale van het Nationaal Songfestival werden gezongen. De vakjury koos voor ‘Take me as I am’ van Ivan Peroti, maar de thuisjury bepaalde uiteindelijk dat Joan Franka met het zelfgeschreven ‘You and me’ ons land op 24 mei zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Bakou, Azerbeidzjan. Peroti werd zelfs nog ingehaald door ‘We can overcome’ van Pearl Jozefszoon, dat tweede werd.

En als geen van de drie #1 komt, dan staat ‘Ai se eu te pego!’ ook op 8 maart nog #1 als Teló zijn eerste concert geeft in Amstel Borchland in Amsterdam. En wie hem dan nog van de eerste plaats weet te verdrijven …

2 opmerkingen:

 1. Waarom voorlopig?
  Denk niet dat Joan een nummer een Hit pakt. Teló staat nu alweer vier dagen met grote voorsprong op #1 bij iTunes. Joan nu de dag na de finale van het nationaal songfestival slechts met 40% op #6. En denk dat naarmate de week vordert enkel zal dalen.
  Mvg Ivan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En de "megaman" krijgt wederom gelijk. Joan Franka met 70% voorsprong op Teló bij iTunes...
  Complimeneten voor u voorspellingsgave!
  Mvg Ivan

  BeantwoordenVerwijderen