zondag 26 februari 2012

LMFAO naar Nederland

LMFAO: Sorry for party rocking (95)

Vorige week dinsdag werd in ‘Glee’ hun #7-hit ‘Sexy and I know it’ nog gezongen door Ricky Martin die in de tv-serie een gastrol vervuld als de Spaanse docent David Martinez. ‘Sorry for party rocking’ is de zesde notering voor Skyler Husten Gordy en Stefan Kendal Gordy alias LMFAO, die hun grootste hit scoorden met ‘Party rock anthem’ feat. Lauren Bennett & GoonRock (#6).

‘Sexy and I know it’, deze week gestegen naar #21 en al 21 weken genoteerd, kwam pas goed op gang na de videoclip. Ook voor ‘Sorry for party rocking’, binnen op #95, hebben ze weer een opvallende videoclip gemaakt. In de clip geven ze een houseparty, waarin David Hasselhoff een gastrol heeft.

In tegenstelling tot hun vorige nummers die ook zonder clip leuk waren, is ‘Sorry for party rocking’ dat niet echt. Benieuwd hoe ze hun hits op het podium brengen? Dat kan, want op 1 maart staat LMFAO in de Heineken Music Hall en vier dagen later in de grote zaal van Paradiso, beide in Amsterdam. Dat beide optredens een feest zullen worden, staat nu al vast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten