zondag 1 juli 2012

Nederlandse producers bemoeien zich met K3

K3: Waar zijn die engeltjes (83)

Op 12 december is de première van ‘K3 bengeltjes’, de vierde K3-film, maar de eerste met Josje Huisman. In de film worden onder andere rollen vertolkt door Winston Post, Charly Luske en Britt Dekker (ja echt!). Bij een film hoort een soundtrack en een themalied. ‘Waar zijn die engeltjes’ heet het en is niet alleen geschreven door Miguel Wiels en Peter Gillis, maar ook door Tracy Atkins, die ook al meeschreef aan ‘Eyo!’ (#25 in 2011).

Atkins heeft ook nummers geschreven voor onder anderen Bobo, Amika en Mega Mindy, onderdeel van Studio 100, waar ook K3 deel van uitmaakt. ‘Waar zijn die engeltjes’ is mede geproduceerd door onze eigen Future presidents, die onder andere achter de nummers van Byentl zitten. Wellicht dat zij er wel voor gezorgd hebben dat ‘Waar zijn die engeltjes’ zomers klinkt à la ‘Balada’ van Gusttavo Lima?

5 kusjes

Afgelopen zondag, 1 juli 2012, was het voor de vijfde keer ‘Kusjesdag’ in België. In 2007 werd deze dag in het leven geroepen toen K3 de single ‘Kusjesdag’ uitbracht. De bedoeling is dat iedereen aardig is voor elkaar en iedereen kust. In Nederland werd ‘Kusjesdag’ voor het eerst op 4 juli 2007 gevierd en dus zijn wij aanstaande woensdag voor de vijfde keer aan de beurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten