maandag 2 juli 2012

Shary-An eenmalig verenigd met Pearl Jozefzoon

Shary-An: Never played the bass (42)

Volgende week maandag, 9 juli, verschijnt ‘It’s your birthday’, de nieuwe single van Ben Saunders, de dag dat hij 29 jaar wordt. Saunders won vorig jaar de eerste editie van The voice of Holland. Tijdens diezelfde editie strandde Shary-An in de halve finale tegenover Kim de Boer. Van Kim hebben we, met uitzondering van haar deelname aan het Nationaal Songfestival met ‘Children of the world’ (#88 in maart), nog niets vernomen op muzikaal gebied.

Shary-An daarentegen bracht kort na ‘The voice of Holland’, haar eerste single ‘Six feet under’ uit. Daarna volgden nog drie hits en het album ‘Love me for who I am’. Daarvan is ‘Never played the bass’ de nieuwste single. Het nummer is lichtjes gebaseerd op ‘Teardrops’ van Womack & Womack, de hit van het jaar 1988. Shary-An is na Lovestation (#52 in 1998), project van de Duitser David Charles Morgan, de tweede die het nummer van Womack & Womack gebruikt.

eerbetoon

In september zal Shary-An (rechts) herenigd worden met Pearl Jozefzoon (links) die tweede werd in de eerste editie van The voice of Holland. Behalve de twee, komt daar ook nog Sharon Doorson (midden) uit de tweede editie bij. Met z’n drieën zullen ze in theaters in Almelo, Deventer en Harderwijk een eerbetoon brengen aan Whitney Houston, Donna Summer en Michael Jackson.

Tijdens het tribute-concert ‘One moment in time’ zingen ze niet alleen nummers van deze drie overleden artiesten, maar ook van James Brown (ook overleden), Tina Turner, Lionel Richie, Aretha Franklin en Diana Ross (allen nog in leven). Al deze artiesten inspireren de huidige generatie artiesten en zijn voor hen een voorbeeld. Naast de drie zangeressen doen ook Clayton Peroti (Tarzan, Soul of Motown) en Aisata Blackman (Soul of Motown, Sister Act) mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten