zondag 1 juli 2012

Nieuw anthem voor Feyenoord

the Champ feat. MC F: Give it up for Feyenoord (68)

Afgelopen woensdag, 27 juni 2012, vond de eerste training plaats van voetbalclub Feyenoord. Het afgelopen seizoen heeft de club de tweede plaats bereikt in de vaderlandse competitie. Om hen nog meer te ondersteunen hebben the Champ feat. MC F een nieuw anthem opgenomen: ‘Give it up for Feyenoord’, op de melodie van ‘Ring of fire’, bekend geworden in de uitvoering van Johnny Cash. De eerste uitvoering is echter van Anita Carter, zus van June Carter, de latere vrouw van Johnny Cash.

Na afloop van de eerste training werd het nieuwe anthem uitgereikt aan aanvaller Ruben Schaken, die onder de indruk was van het nummer. Schaken: “Ik vind het een mooi nummer, met een lekkere beat eronder. In een vol stadion zal ‘ie helemaal goed klinken.” De fans kunnen het nummer downloaden, maar ook bestellen voor € 5,--! The Champ feat. MC F maakten vier jaar geleden het vorige anthem, ‘Super Feyenoord’ dat bij elke thuiswedstrijd voor de aftrap wordt gedraaid.

Feyenoord – Ajax: 11-11

Met ‘Give it up for Feyenoord’ staan de Feyenoord-hits weer op gelijke hoogte met de Ajax-hits. Daaronder volgt PSV met twee noteringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten