zondag 31 juli 2011

Danny Vera kan beter eerder een single uitbrengen

Danny Vera: Tomorrow will be mine (20)

Vorig jaar scoorde Danny Vera (= Danny Polfliet, Middelburg, 31 mei 1977) een hitje met ‘Orange glow’ (#77), dat hij speciaal schreef als een ode aan het Oranjelegioen. Hij zong het nummer in ‘VI Oranje’, waarvan hij samen met The ordinary men, de huisband was. Dit jaar mochten Danny en zijn band weer dagelijks opdraven om in ‘Tour du jour’ te komen spelen, het sportprogramma van RTL5 rond de Tour de France.

Dit keer ging het om de leader, een verkorte versie van ‘Tomorrow will be mine’. En net als bij ‘Orange glow’, komt het nummer, een week na de laatste uitzending van ‘Tour du jour’, binnen in de Single Top 100. alleen wel stukken hoger, op #20. Een idee, om volgend jaar, tijdens het EK 2012, wanneer Danny vast weer de huisband mag zijn van ‘VI Oranje’, zijn plaatje iets eerder uit te brengen??

Naast de hit van Danny Vera, levert ‘Tour du jour’ ook nog succes op voor Dries Roelvink, die dagelijks aan het einde van het programma een aangepaste versie van zijn nummer ‘De Tour de France’ mocht komen zingen. Het nummer gekoppeld aan ‘Hé wat doe jij’, zakt deze week van de achtste naar de twaalfde plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten