vrijdag 16 maart 2012

David Guetta laat een cavia zingen

David Guetta feat. Nicki Minaj: Turn me on (95)

Mac en Katie Kissoon, Haddaway, Mighty Sparrow, Billy Ocean, Karen Ramirez en Nicki Minaj. Zie je een verband? De Megaman wel, want al deze artiesten zijn geboren op Trinidad. Nicki Minaj, die eigenlijk Onika Maraj heet, heeft er vijf jaar gewoond, in de stad Saint James, maar daarna verhuisde ze met haar ouders naar New York.

David Guetta is een geboren en getogen Parijzenaar, dat mag bekend zijn. Het tweetal komt elkaar tegen op de single ‘Turn me on’, waar ook nog een Nederlands tintje aan zit. Een van de schrijvers van het nummer is namelijk de Nederlandse producer Giorgio Tuinfort. Hij schreef het samen met Guetta en met de Amerikaanse Ester Dean.

Nicki Minaj doet een poging tot zingen, maar dan weer met behulp van de door de Megaman zo gehate auto-tune. Ja zeg, zo kan ik zelfs mijn cavia nog een hit bezorgen…

Het is voor de tweede keer dat Guetta en Minaj samenwerken. Vorig jaar mei hadden ze al een gezamenlijke hit, maar toen deed ook nog Flo Rida mee. Met ‘Where them girls at’ kwamen ze gedrieën tot #18.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten