zondag 11 maart 2012

Hadewych Minis kiest haar moment

Hadewych Minis: Invite you (55)

Al op 12 oktober 2011 zong Hadewych Minis het nummer ‘Invite you’ tijdens een uitzending van het programma ‘Koffietijd’. Het is echter geen toeval dat het nummer, nu, een half jaar later, binnenkomt.
Afgelopen donderdag, 8 maart, was de ontknoping van ‘Wie is de Mol?’, gewonnen door Hadewych, die daardoor de pot van € 12.601,-- mee naar huis mocht nemen. Ze zegt nu vanaf het begin af aan al te hebben geweten dat Anne-Marie Jung de Mol was. Alle aandacht is dus op Hadewych gericht, een beter moment kun je niet kiezen om je nummer uit te brengen, dat binnenkort gevolgd zal worden door een heel album.

Hadewych Minis (Maastricht, 5 januari 1977), is bovenal actrice (‘Phileine zegt sorry’, ‘Moordwijven’, ‘de Kroon’). Daarnaast verzorgde ze met cabaretier Mike Boddé de muziekvoorstelling ‘Gelukkig met Hadewych en Mike’. Ze doet ook het liefst alles tegelijk: zingen, acteren en in theaters spelen. Vorig jaar deed ze samen met Boddé, Giovanca, Marieke Jager en Huub van de Lubbe de voorstelling ‘Muzikale helden’, waarbij de dames in de huid kropen van de Spice girls en ‘Wannabe’ zongen. Een dag voordat ze aan de Mol meedeed, hoorde Hadewych dat ze zwanger was. Op 27 januari 2012 is ze bevallen van zoon Salvador. De vader is haar verloofde Tibor Lukacs, ook acteur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten